Zelfvertrouwen

Jeroen Dijkstra breek

 

 

Respect

Breek Marijke Dijkstra

Weerbaarheid

weerbaarheid

Zelfverdediging

zelfverdediging

Contactpagina van  Jip Kye Sohn.    

Contact.

Het kan altijd zijn dat je een vraag hebt over Tang Soo Do, of over iets anders. Het is ook mogelijk dat je iets wilt mededelen. Op onze contactpagina is dit mogelijk. Een mail sturen aan info(@) tangsoodojks.nl is ook mogelijk. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Voor leden die zich voor een training willen afmelden kunnen dit ook via het inlogportaal doen van deze site.


Opgeven voor een gratis les.

Je hebt onze site gevonden via internet of via facebook en je wilt graag zelf of je kind opgeven voor een proefles. Dit is altijd mogelijk via onze pagina “ik geef mij op”. Je kunt altijd 2 gratis lessen meedoen om te zien of Tang Soo Do is voor je is. Deze 2 lessen zij wel aaneen gesloten. Ook kun je maar 1 keer opgeven voor deze 2 gratis lessen. Mocht het zijn dat jij of je kind na 2 lessen het nog niet helemaal weet, is het in overleg altijd mogelijk om nog één keer mee te doen. Daarna moet je een beslissing nemen.
Wil je meer weten over wat Tang Soo Do doet voor jezelf en/of voor je kind? Kijk eens op onze zusterpagina sporten met... of sporten in Harlingen. Op onze site sporten in Harlingen kun je ook het verschil lezen tussen rots en water en onze verdedigingskunst.


Nog even kort onze pluspunten:

- Les van ervaren instructeurs
- Korting voor meerdere gezinsleden

Langs komen om te kijken mag natuurlijk altijd, maar wij weten uit ervaring dat mee doen vele malen leuker is.

Sport in Harlingen
sporteninharlingen

 

 

 

 

Wordt nu lid.

Inschrijven

 

Volg ons op facebook

facebook 6338508 640