Zelfvertrouwen

Jeroen Dijkstra breek

 

 

Respect

Breek Marijke Dijkstra

Weerbaarheid

weerbaarheid

Zelfverdediging

zelfverdediging

Gup Examens juli 2016

Gup Examens juli 2016.

Afgelopen zaterdagmiddag 9 juli waren er examens voor een hogere graad bij Tang Soo Do School Jip Kye Sohn. Het examen was in IKC “Het Noorderlicht”. De examens voor de jeugd begon om 13:00 uur. De kinderen hadden hun ouders, opa en oma en zelfs vriendjes en vriendinnetjes meegenomen om hun aan te moedigen. Het examen begon met een spelletje als warming up en om de spanning te breken. Daarna lieten ze verschillende hand- en traptechnieken zien, loopvormen, traptechnieken tegen een kussen en sparren. Het laatste onderdeel “het breken” was voor iedereen een moment waarop zij konden laten zien dat de techniek beheerst werd. Het verlossende woord werd gesproken door Master Marja dat iedereen geslaagd was. Op maandagavond hebben er ook nog een aantal leerlingen examen gedaan. Een leerling heeft in de aflopen weken een mooie groei doorgemaakt en liet dat ook zien. Een oorkonde hiervoor kreeg Mirthe van der Velde.

De geslaagden voor de 9e Gup: witte band met 2 oranje strepen zijn:
Sverre van Dijk
Julia Schoot
Edda Kuipers

Geslaagd voor 8e Gup: oranje band:
Mieke Huitenga
Ben Wouda
Mayinti Zondervan
Oden Zondervan
Lotte Huitenga
Leon Gall
Eric Cuperus

Geslaagd voor 7e gup: oranje band met 2 groene strepen:
Mirthe van der Velde

Geslaagd voor 6e gup: groene band:
Rune van Dijk
Roan Beers
Zoey Wolberts

Geslaagd voor 5e gup: groene band met 2 bruine strepen:
Ivar van Dijk

Geslaagden van de maandagavond 8e Gup oranje band:
Jara Edwards van Muyen
Merle Cuperus

Geslaagd voor 5e gup: groene band met 2 bruine strepen:
Wail Ibn El Kadi.

Om 15:00 uur stond de volgende groep klaar voor het examen. Dit was de jeugd van 12 jaar en ouder en de volwassenen. Er werd begonnen met warming up. Hierna lieten deze leden moeilijker hand- en traptechnieken zien en h5ogere loopvormen, sparren en ook moeilijkere breektesten. Bij het breken waren de leerlingen super geconcentreerd omdat zij hier meerdere plankjes moesten breken, met de hand en met de voet.
Uiteindelijk kreeg iedereen te horen van Master Bauke dat ze allemaal geslaagd waren. Hier was ook een leerling die vanaf het vorige examen een mooie groei heeft doorgemaakt en deze kreeg ook een oorkonde. Dit was Roan van Stormbroek.

Geslaagd voor 8e gup: oranje band:
Samantha Wierda
Thomas Visser
Foeke de Boer

Geslaagd voor 7e gup: oranje band met 2 groene strepen:
Hugo Bontes
Tim Miedema
Renate Wouda
Femke Dijk

Geslaagd voor 6e gup: groene band:
Linda Agema

Geslaagd voor 4e gup: bruine band:
Sanne Kroese
Joas van Dijk
Hieke Bijlsma van Stormbroek

Geslaagd voor 3e gup: bruine band met 2 rode strepen:
Roan van Strombroek

Geïnteresseerd en wil je komen kijken? In de gymzaal van IKC “Het Noorderlicht” aan de Domela Nieuwenhuisstraat trainen de volwassenen en jeugd vanaf 12 jaar op maandag van 19.00 tot 20.00 uur en op donderdag traint hier de jeugd van 18.30 tot 19.30 uur. De jeugd tot 12 jaar kan op woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur trainen in IKC ”Het Wad” aan de Midlumerlaan. Schrijf je in op onze website www.tangsoodojks.nl voor twee gratis lessen. Voor kinderen van ouders die niet voldoende financiële middelen hebben om hun kind te laten sporten is er een bijdrage aan te vragen bij het Jeugdsportfonds. Kijk op onze website www.tangsoodojks.nl voor meer informatie hierover.

volwassenen Jip Kye Sohn

Groepsfoto volwassenen.

Sport in Harlingen
sporteninharlingen

 

 

 

 

Wordt nu lid.

Inschrijven

 

Volg ons op facebook

facebook 6338508 640