Zelfvertrouwen

Jeroen Dijkstra breek

 

 

Respect

Breek Marijke Dijkstra

Weerbaarheid

weerbaarheid

Zelfverdediging

zelfverdediging

Financiële bijdrage voor sporten voor volwassenen.

Vanaf 18+ jaar.

Tang Soo Do School is sinds kort aangesloten bij het “Volwassenenfonds Sport & Cultuur in Harlingen”.

De gemeente Harlingen begrijpt dat sport en onschatbare waarde is voor de fysieke en mentale gezondheid voor volwassenen. Daarom heeft de gemeente zich aangesloten bij het Volwassenenfonds sport en cultuur. Dit is speciaal voor inwoners die leven rond het bestaansminimum.

Of je nu nieuwsgierig bent naar Tang Soo DO, de Koreaanse verdedigingskunst, of al enthousiast bent over deze sport, moet geld nooit een obstakel vormen voor je deelname.

Wat is Tang Soo Do en waarom zou je meedoen?

Tang Soo Do is niet een vechtsport, maar een verdedigingskunst. Het is een prachtige combinatie van zelfverdediging, discipline en lichaamsbeweging. Voor volwassenen biedt deze Koreaanse verdedigingskunst niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook de mogelijkheid om mentale kracht op te bouwen. Het is een geweldige manier om fit te blijven, stress te verminderen en een gevoel van gemeenschap op te bouwen met onze medebeoefenaars. Tang Soo Do is als een familie. Je wordt meteen opgenomen in de groep.

Maar helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om lid te zijn van een verdedigingsclub. Vooral niet voor huishoudens met een laag inkomen. De gemeente hecht veel waarde aan deelname aan sportieve activiteiten, waaronder de prachtige kunst van Tang Soo Do.

Hoe werkt het volwassenenfonds?

Ben je inwoner van de gemeente Harlingen kun je een aanvraag indienen bij het fonds via een intermediair die actief is binnen de gemeente. Wil je gebruikmaken van deze ondersteuning om Tang Soo Do te beoefenen?

Ga naar deze website: https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemerskaart/ vul de “Deelnemerskaart” in en neem deze geprint, of online op je telefoon mee naar je afspraak met de intermediair. Zo kan het zijn dat je al heel snel bij ons kunt sporten. De intermediair kun je vinden op: https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/harlingen .

volwassenen sporters

Wil je eerst weten of Tang Soo Do iets voor je is? Kom dan vrijblijvend langs voor 2 gratis proeflessen. Geef je op via dit formulier, dan weten we dat je komt. Dit verplicht je verder tot niets. We trainen met een heel gezellige sporters op de woensdagavond van 19:00 tot 20:00 in de Dojo in de Waddenhal. Je kunt voor de eerst keren een trainingsbroek en T-Shirt dragen.

We zien je graag op één van onze trainingen.

Master Bauke Dijkstra

Sport in Harlingen
sporteninharlingen

 

 

 

 

Wordt nu lid.

Inschrijven

 

Volg ons op facebook

facebook 6338508 640